fbpx

Mød mig

Min vej ud af sygdom og tilbage til livet med redskaber til at hjælpe dig

At kende kroppen og kroppens sprog kræver, at man nysgerrigt begynder at lytte til den, finder de bagvedliggende årsager til kroppens tilstand og begynder at ændre på det ved at give kroppen det, den mangler.

Healthmentor og Mindset coach, Mariaemily Tværmose

Et liv ud af sygdom

Alvorlig syg fra første åndedrag
Mit liv startede med sygdom. Allerede som 7-årig havde jeg haft flere tilfælde af astmaanfald, hvor jeg måtte indlægges for at få ilt. Mine tænder var rådnet op af medicin. Jeg var tynd, jeg havde sorte, tykke rander under øjnene og jeg led af voldsomme eksemer og svamp i hud, på tunge og i hals. Min familie og jeg sagde i mangel på bedre ja til, at jeg skulle teste en ny medicin, da mine lunger havde brug for både forebyggende og akut behandling. 

Behandling med medicin blev min næste lidelse
Herfra startede også et liv med konstant mellemørebetændelse, blærebetændelse, kronisk hovedpine, allergier, svamp og eksemer som gav anledning til mere binyrebarkhormon, antibiotika og diverse medicin for at holde mine symptomer nede.

Det hele arbejdede sig videre i mine celler, og jeg fik som voksen så stærke smerter i mine knæ, at jeg på trods af operation og et halvt års kompetent fysioterapi stort set ikke længere kunne passe mit aktive liv eller gå op ad trapperne til min lejlighed, uden det blev en prøvelse i at holde smerterne ud. Og jeg lærte at bide i mig… holde ud…

Det var også på dette tidspunkt, at mit ansigt begyndte at hæve, krakelere og få voldsomme eksemudbrud. Noget begyndte altså at tyde på, at jeg havde holdt så meget sygdom inde i min krop ved at dæmpe symptomerne med medicin, at det nu ingen ende ville tage. Jeg mistede mit ellers altid gode mod og fighterevne og lagde mig i fosterstilling. Ingen kunne hjælpe længere!

Smerten blev mit vendepunkt
Trods lægernes dom om kronisk astma, diverse allergier mod dyr, natur og mad, kronisk hovedpine, kronisk brusklidelse i knæene, slidgigt, kronisk eksem og candidaovervækst smed jeg ALT… cremer, krykker, inhalatorer, allergipiller – you name it. Nu kunne det være lige meget det hele.

Her fra startede min rejse mod en sund krop uden sygdom. Jeg tog ejerskab over mit eget liv og justerede på min kost. Jeg gav kroppen den næring den manglede både i form af vitaminer, mineraler, aminosyrer, homøopati samt mindst lige så vigtigt egenomsorg og forståelse og opheling af de følelser, min krop så længe havde holdt på og holdt ud.

Den hjælp jeg manglede, tilbyder jeg dig
Jeg er selv gået sygdommenes skridt, og jeg ved derfor, hvor meget det betyder, at få hjælp til at forstå kroppens kommunikation, kende cellernes tilstand og få kendskab til, hvordan man bygger kroppen naturligt op igen og derigennem tager afsked med ubalancerne. 

Mit ønske som lægeeksamineret Healthmentor er derfor også at hjælpe flest muligt til et glad og energifyldt liv uden sygdom ved hjælp af naturens skønne ressourcer og vores egen evne til hele op i krop, sind og sjæl. 

Jeg tog EJERSKAB for mit eget liv, for kun jeg kunne ændre det!

Mindset- & energicoach

Healthmentor Mariaemily Tværmose

Othomolekylær behandler/Healthmentor

Foredragsholder Mariaemily

Kommunikatør & foredragsholder


Det siger mine klienter

"Super behandling MEGET tilfreds! Startede med en test der blev sendt til laboratorium, så vi 100% vidste hvad min krop var bagud med. Mariaemily lavede en skræddersyet plan som hun meget GRUNDIGT gennemgik med mig. Lækkert jeg fik planen med hjem, så jeg selv kunne læse op på det, når jeg lige glemte, hvad jeg skulle gøre, og hvorfor jeg fik, hvad jeg gjorde. Følte mig så tryg ved, at Mariaemily gjorde det bedste for mig."
Dan_foto_testimonial
Dan Nielsen
Virksomhedsejer
”Jeg var i en periode hvor jeg var meget presset. Efter en snak med Mariaemily fik jeg lavet en laboratorietest og dertil en personlig journal. Disse blev grundigt gennemgået og herefter udarbejdede Mariaemily en skræddersyet sundhedsplan til mig. Jeg har fulgt planen nøje, og det har været en kæmpe succes. Jeg har fået mere energi, og jeg fik det overskud, som jeg havde hårdt brug for. Jeg stod styrket til at klare en presset periode i mit liv. Tak.”
Dorthe Chmiel
Virksomhedsejer
"Mariaemily kan med sit fænomenale talent og indsigt i sammenhængen mellem det mentale liv, kroppens sprog og det sjælelige liv guide til en større indsigt i det, der påvirker mit nuværende helbred og velvære. Hun bidrager til større bevidsthed og indsigt i, hvordan jeg kan slippe tidligere overbevisninger som ubevidst styrer mit liv for herfra at leve med et mere positivt mindset og tilgang til livet. Der er klar tale, massiv støtte, positivitet og varme i sessionerne, og jeg har aldrig oplevet at køre derfra i tvivl eller med ubesvarede spørgsmål, men udelukkende med en ro og tro på at rejsen er udviklingen værd. Mariaemily er i sin egen person indbegrebet af ro, rummelighed, tryghed, kærlighed og med en tro på, at alt hvad jeg har oplevet og oplever, altid kommer med et udviklingspotentiale og læring. Hun får mine varmeste og dybeste anbefalinger til den, som ønsker at tage sin udvikling et skridt videre til et mere bevidst og positivt liv, uden at føle sig alene på rejsen. Bare prøv hende!"
Udtalelse_Anja
Anja Oxholm Larsen
Healthmentor, fighter og mor

Bliv en del af Mariaemilys
fællesskab

  DU ER VELKOMMEN

Mandag – Fredag
09.00 – 17.00

23645548
mail@mariaemily.dk

Scroll til toppen