fbpx

Personligt V.I.P forløb
Opstart 2021

Ønsker du et liv, hvor du føler dig mere i balance fysisk og mentalt, og ønsker du kærlig støtte til det, så kan et af mine personlige V.I.P forløb hjælpe dig på vej.
Jeg skræddersyer og tilpasser forløbet til dig. Jeg tror nemlig på det helhedsorienterede billede, så vi ikke blot behandler symptomer, men vi finder årsagen til netop dine ubehag/ubalancer og bygger kroppen op derfra. 

Ønsker du et VIP-forløb, hvor jeg støtter dig på din rejse, så kan du nu skrive dig på venteliste fra oktober  2021

FArvel til ubalancer
(V.I.P - 3 måneder)

19.995 kr.
Kan betales i rater efter aftale

Til dig der ønsker et skræddersyet forløb, hvor vi tager udgangspunkt i din krop og symptomer. Du kæmper måske med eksem, hovedpine, urolig mave, indre uro, hormonel ubalance, vægtøgning, tristhed eller andre symptomer, som hæmmer din dagligdag, og du har brug for din egen personlige støtte til at få energi og komme ud af ubalancer

Frihed i krop og sind
(V.I.P - 6 måneder)

35.000 kr.
Kan betales i rater efter aftale

Til dig der virkelig ønsker at vende et liv med sygdom og ubalancer til et mere energifyldt liv, hvor du forstår kroppens kommunikation og ved, hvad du kan gøre for at bibeholde alle de gode resultater for din fysiske og mentale sundhed. Du ved, at du har brug for at gøre det i et kærligt tempo, så dine resultater er vedvarende, eller du har sygdomme og ubalancer som er forværret over tid og derfor kræver tid til at rense ud og opbygge kroppen igen. Du får personlig støtte og vejledning hele vejen til resultater. 

Dit skræddersyede forløb

Minium 6 sessioner

Vi sammensætter og skræddersyer et forløb til dig, der ønsker støtte til din fysiske og mentale sundhed men som evt. ønsker at vi fokuserer på din personlige udvikling, aromamassage til at få nervesystemet i ro, madsessioner, træning sammen eller et andet ønske efter behov. 

Ring på 23645548 så designer vi det helt rette forløb til dig. 

  DU ER VELKOMMEN

Mandag – Fredag
09.00 – 17.00

23645548
mail@mariaemily.dk

Scroll til toppen