Skræddersyede behandlinger & forløb

- hvis du ønsker transformation

Ønsker du et liv, hvor du står meget stærkere i dig selv, og hvem du er, og samtidig føler dig mere i balance fysisk og mentalt, så kan mine 1:1 sessioner og forløb være netop den kærlige støtte, som du har brug for. Vi arbejder helhedsorienteret. Det betyder, at vi kigger på hele dig og de bagvedliggende årsager til dine symptomer og nuværende tilstand. Vi vil derfor komme dybere med;

 • at identificere dine ubalancer
 • at sætte lys på de bagvedliggende årsager 
 • at forløse/udrense fysisk, mentalt, følelsesmæssigt og relationelt
 • at bygge dig op – krop, sind og sjæl
 • at sætte lys på de mønstre, adfærd og skygger, der blokerer dig fra at leve det liv, du drømmer om
 • at finde frem til, hvor du finder din energi
 • at stå stærkere i hvem du er, dit værd, dine behov og dine kvaliteter 
Mine klienter i sessioner og forløb kommer både med sygdom, fysiske symptomer, tristhed og træthed eller tilbagevendende mønstre, som de har brug for kærlig støtte til at komme ud af. Det er vigtigt, at du selv er klar til at gå vejen, mens jeg kærligt sætter lys på det, der kan blokere på din vej til at få det bedre og finde glæden, tilliden, energien og meningen med netop dit liv. 

Læs mere om mine nuværende forløb herunder

Sundt liv i tillid og glæde
3 måneders 1:1 forløb

19.950kr.
inkl.
analyse af test/journal,
12 ugentlige sessioner
2 timers opstartssession,
2 timers afsluttende session

Er du træt, mangler du energi, drivkraft og tillid eller har du mønstre, som du ønsker at få øje på og bryde, så du kan leve dit liv så tro mod dig selv og uden hæmmende fysiske symptomer, så er mit 3-måneders forløb til dig. 

Jeg møder dig kærligt, præcist hvor du er, og sammen bevæger vi os ind på mulighedernes sti. 

Du får støtte til:

 • Laboratorieanalyse
 • Analyse af journal og evt. laboratorietest
 • Skræddersyede råd til udrensning og genopbygning af din krop
 • Konkret sparring på kost, tilskud og homøopati
 • Ugentlig tjek ind og sparring så vi sikrer din udvikling, besvarer dine spørgsmål og får taget hånd om alt det, der opstår undervejs
 • Spejling og indblik i de bagvedliggende årsager til dine symptomer
 • Indsigt i kroppens kommunikation
 • Konkrete redskaber til at øge dit selvværd og din energi
 • Igangsætte selvkærlige vaner og aktivitet
 • Spejling af dine mønstre og vaner
 • Redskaber til at se og forstå, hvordan du udvikler dig i lyset af dine relationer
Tidligere klient siger:
Jeg er virkelig imponeret over, hvor langt jeg har rykket mig på blot 12 uger med Mariaemily som sparringspartner. Hun formår at trykke på de helt rigtige knapper hos mig, der får mig til at forstå mine mønstre og vaner og giver mig håndgribelige og selvkærlige værktøjer til, hvordan jeg kan ændre på de uhensigtsmæssige af dem.

Louise
Kommunikationsansvarlig


 I den tid har jeg arbejdet sammen med MariaEmily, har jeg oplevet en kæmpe støtte og en visdom ud over det sædvanlige. MarieEmily har bare holdt mig i hånden hele vejen, har hjulpet mig til at se mønstre og ting i mit liv, som jeg ikke havde set uden hendes hjælp. Det er gjort kærligt og uden nogen løftet pegefinger, og jeg er blevet meget bedre til, at tage nogle blidere og kærligere veje for mig selv. Jeg er så tilfreds med mit forløb, og føler jeg har fået endnu mere ud af det, end jeg overhovedet kunne ha' tænkt mig til.
Carina
Selvstændig

Mentorforløb til dig der ønsker at vokse i dit eget liv

Har du brug for en sparringspartner, der netop, hvor du står lige nu, kan hjælpe dig til at se, hvad der blokkerer dig eller, hvordan du kommer godt igennem en aktuel udfordring? 

Hvorfor du trigges af andre? 

Hvorfor din krop siger fra?

Hvor stammer dine mønstre og vaner fra, og hvordan slipper du de uhensigtsmæssige? 

Hvordan kan du fylde dig selv op og tro på, at du er god nok?

Du får præcis den transformation, som du har brug for netop nu – til at stå stærkere i dig selv og leve i større glæde, lethed og kærlighed. Vi finder den rette form og frekvens, der passer dig – dog minimum 3 måneder til 15.000kr. 

Maria i skoven
Tidligere klient siger:

Jeg er opvokset i en dysfunktionel familie, som udadtil var et glansbillede og bagved kulissen var det rene ragnarok. Jeg har gået hos diverse terapeuter og psykologer, men aldrig før har jeg følt mig så forstået og taget kærligt af, som da jeg mødte MariaEmily.

Jeg mødte MariaEmily ved et tilfælde. Måske var jeg bare klar til at tage nogle skridt i mit liv og være der for mig selv og ikke for alle andre. Jeg har med de kærligste skub fra MariaEmily taget nogle af de vigtigste skridt i mit liv. Det har været positivt overvældende og jeg har følt en lettelse og energi i min krop, som jeg ikke kan huske, hvornår jeg sidst har mærket.


Jeg kan på det varmeste anbefale Mariaemily til alle, uanset behov. På aller smukkeste vis er Mariaemily i stand til at sanse dig, støtte, gribe dig på de dage, som er dumme og ikke mindst lære dig, hvor du kan finde svarene hos dig selv. Med små rolige skridt, har jeg nået de mål Mariaemily og jeg sammen satte inden mit forløb - WOW! Jeg er tilbage, jeg har fundet den mig, og det vil jeg være Mariaemily evigt taknemmelig for at have hjulpet mig med ❤️

Anna Sophie, sygeplejerske

Anna
Sygeplejerske

DET SIGER MINE KLIENTER

Jeg kan anbefale MariaEmily på det varmeste. Hun er super dygtig, vidende og skarp til at spotte der hvor skoen trykker. Og så er hun fuld af gode ideer til sunde og nærende retter. Hendes nænsomme og opmærksomme måde at være på gør, at man føler sig virkelig set og hørt.
Tine
SELVSTÆNDIG ERHVERVSDRIVENDE

Mariaemily får mine varmeste anbefalinger. Hun er en nærværende og kærlig person, jeg hurtigt fik tillid til. Vores korrespondance har primært været via telefon, men hun guidede mig så grundigt, at jeg ikke har følt det var nødvendigt med et personligt fremmøde. 

Hendes kendskab til sundhed fik min græspollenallergi til at forsvinde på kort tid. Det har været benhårdt arbejde, og havde det virkelig også dårligt i starten, men jeg fortsatte, og jeg er SÅ tilfreds med endelig at slippe for medicin.

Tak Mariaemily - jeg kan endelig nyde sommeren uden at fylde min krop med skidt!
Lasse
POLITI

Jeg stod overfor, om jeg skulle forsætte med det ene sygdomsforløb efter det andet. Noget inde i mig havde en frygt for, at hvis jeg blev ved, kunne jeg ende i en kørestol eller med en meget lang medicinliste, når jeg bliver gammel. 

Jeg fik igennem MariaEmily taget et test som viste mig hvilke vitaminer og mineraler min krop manglede. Med den mest kærlige guidance igennem hele forløbet er jeg nået til at kunne mærke hvad min krop fortæller mig. Hvis du vil gøre nok godt for dig selv, kan jeg klart anbefale MariaEmily.

Gitte
GARTNER
Scroll to Top