Persondata og betingelser

De produkter og oplysninger som findes og udbydes af Energy Health Institute er ikke beregnet til at erstatte professionel lægelig rådgivning eller behandling. De er ikke beregnet til at diagnosticere eller helbrede sygdom eller medicinsk tilstand. Energy Health Institute opfordrer dig til at søge råd hos en kvalificeret professionel for enhver sundhedsmæssig bekymring, og fortælle dine oplysninger om dit helbred og velvære, herunder også brug af supplerende ernæring/kosttilskud.

Med hensyn til produktbeskrivelser, rådgivning, produkt etiketter, individuelle kosttilskud indhold mm. og forskellige andre oplysende indhold, er kun en vejledning. Det vil derfor være på eget ansvar. Det forsøges i bedste evne at levere aktuelle og præcise oplysninger.

Hvis trykfejl vises på hjemmeside beklages det, og din hjælp til at identificere sådanne fejl værdsættes, så de kan rettes hurtigst muligt.

Bestilling af produkter
Når du sender en ordre til Energy Health Institute, er ordren et bindende tilbud om at købe produkter i henhold til disse handelsbetingelser. Din ordre og/eller booking er ikke afsendt og derfor ikke bindende, førend du har godkendt.

Energy Health Institute opbevarer en digital kopi af alle ordrebekræftelser (godkendt ordre anføres af pris, produkt, købers oplysninger), men det anbefales, at du selv printer bekræftelsen ud, da den indeholder væsentlige oplysninger. Ordrebekræftelsen er samtidig hensigtsmæssig at have senere, hvis du vil fortryde købet eller har indsigelser til det købte.

Endelig aftale er indgået, når ordrebekræftelse er afsendt til dig fra Energy Health Institute og aftalen omfatter de produkter, der står i bekræftelsen.

Når du modtager bekræftelsen, skal du gennemgå den og straks kontakte Energy Health Institute, hvis du mener, den indeholder fejl eller uoverensstemmelser. Medmindre du skriftligt fremsætter indsigelser straks efter modtagelsen vil Energy Health Institute umiddelbart efter behandle dit køb.

Forsendelse
Sædvanlig leveringstid på produkter er 5 til 15 hverdage. Det kan ske, at en samlet ordre leveres på forskellige tidspunkter. Risko for varen overgår først til kortholder, når personen får varen i sin besiddelse.

 

Priser og betaling
Prisen for et produkt er den/de pris(er), der på tidspunktet for din bestilling, er angivet på din ordrebekræftelse. Der tages forbehold for trykfejl og udsolgte varer.

Prisen for eventuel levering er også angivet på din ordre, og den samlede pris for din ordre fremgår af ordren. Alle priser for produkter på mariaemily.dk er gældende, indtil de ændres.

Priserne er angivet i danske kroner inkl. moms og er ekskl. leveringsomkostninger. Du kan betale med Dankort, Mastercard, VISA og MobilePay.

Energy Health Institute trækker beløbet på din konto, så snart varen/ydelsen bliver sendt afsted til dig eller påbegyndt. Ved betaling med betalingskort sendes dine oplysninger direkte til betalingsudbyder.

Sessioner/forløb samt øvrige forsendelser bliver afholdt og sendt efter modtagelse af betaling.

Betalingsbetingelser
Forløb, foredrag og workshops mv. afvikles på de angivne tidspunkter. I tilfælde af ændringer bliver køber orienteret mindst 24 timer i forvejen. Hvis ydelser aflyses senere end 24 timer før afholdelse, bliver beløbet tilbagebetalt eller erstattet med en ny dag. Levering af online produkter sker efter betaling.

Du kan i særlige tilfælde betale i rater mod et mindre administrationsgebyr.

Køb af sessioner og forløb er bindende. Du kan ændre din tid til sessioner op til 24 timer inden din aftale. Aflyser du din session kortere tid end 24 timer inden afholdelse pålægges et gebyr på 250 kr. 

Efter endt session gives der ikke penge retur. Du er selv ansvarlig for at have en velfungerende internetforbindelse, hvis sessionen foregår online.

Efter køb af session modtager du en mail med forslag til sessionstider. Når sessionstiden er fastsat er den bindende. Såfremt du ikke fremmøder fysik eller online inden for sessions første 15. minutter er Energy Health Institute ikke forpligtet til at afholde sessionen. Du er selv ansvarlig for at have en velfungerende internet- eller telefon forbindelse eller rettidigt fremmøde.

Fortrydelsesret
Der er 14 dages retur ret på produkter solgt til private. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, så kontakt mig på mail@mariaemily.dk og du vil få dine penge tilbage. Hvis 14 dages fristen udløber på en helligdag, lørdag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag, kan du vente med at fortryde til den følgende hverdag. Er der tale om et produkt med emballage, så skal emballage og produktet være 100 % i orden for at pengene kan gives retur.

Der er ikke fortrydelsesret på forløb, homøopatisk ampulkur og sessioner. Vælger du ratebetaling, forpligter du dig til, at betale alle de resterende rater.

Ved sessioner gælder afbudsreglerne, som er at afbud skal ske minimum 24 timer inden aftalte tid på email eller telefon, da der ellers pålægges et gebyr på 250 kr.

Personoplysninger
Energy Health Institute er bekendt med persondataforordningen, og bestræber sig på at opbevare oplysninger på forsvarlig vis. Læs mere længere nede om behandling af persondata.

Markedsføring
Når du oplyser din e-mailadresse i forbindelse med et køb kan Energy Health Institute anvende e-mailadressen til at kontakte dig vedrørende den aktuelle aftale samt til markedsføring af tilsvarende produkter, med mindre du har frabedt dig dette. Endvidere kan e-mailadressen benyttes til at markedsføre produkter og tjenesteydelser over for dig i det omfang, du har samtykket til at modtage sådant markedsføringsmateriale. Du kan altid fravælge at modtage markedsføringsmateriale.

Aftaleændring
Energy Health institute har ret til, på et hvilken som helst tidspunkt, at foretage ændringer i gældende forretningsbetingelser med 30 dages varsel.

Rettigheder
Energy Health Institute ejer alle rettigheder til de leverede digitale produkter og alt materiale, trykt og digitalt, som stilles til rådighed i relation til ydelser købt hos Energy Health Institute. Ved køb opnås brugsret til produkter og materiale. Brugsretten er personlig. Produkter og materiale skal behandles fortroligt og må ikke udleveres eller videregives til tredjemand. Produkter og materiale må kun anvendes til eget brug. Produkter og materiale må ikke anvendes til andre formål end det, hvortil de er købt, herunder må de særligt ikke anvendes kommercielt i direkte eller indirekte konkurrence med Energy Health Institute’s virksomhed. 

Energy Health Institute’s navn må ikke anvendes i reklame- eller referenceøjemed uden skriftlig tilladelse. Såfremt de(t) leverede produkter/materiale og Energy Health Institute’s navn anvendes i strid med denne bestemmelse, er Energy Health Institute berettiget til en bod på 100.000 kroner per overtrædelse. Energy Health Institute er også berettiget til at få overtrædelsen stoppet ved fogedforbud uden sikkerhedsstillelse.

Lov og værneting
Uoverensstemmelser mellem Energy Health Institute skal afgøres ved dansk ret med Københavns byret som første instans.


Persondata

Jeg respekterer dit privatliv og indsamler derfor kun data om dig i overensstemmelse med gældende dansk lovgivning.

Når du besøger mariaemily.dk indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre indhold og til at øge værdien af det, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies og undlade videre brug af websitet.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og de vil blive slettet, når det formål er opfyldt eller ikke længere er relevant. Der indsamles og behandles typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer og e-mail. 

Formål

  • Personoplysninger anvendes til at kontakte dig med henblik på levering af produkter og tjenester, som du har købt, tilmeldt dig og/eller tegnet abonnement på
  • Personoplysninger anvendes til at fremsende nyhedsbreve, som du har tilmeldt dig
  • Support i forbindelse med dine køb, abonnementer og øvrige henvendelser
  • Personoplysninger anvendes til online markedsføring f.eks. på sociale medier

Følgende oplysninger behandles: navn, adresse, e-mail, telefonnummer, brug af digitale ydelser – herunder nyhedsbreve

Kilden til dine oplysninger er:

  • Direkte fra dig via hjemmesiden, tilmelding af nyhedsbrev eller via sociale medier
  • Direkte fra dig i forbindelse med køb af ydelser og produkter
  • Mine databehandlere 


Behandlingsgrundlag

Dine oplysninger behandles grundet min legitime interesse i at markedsføre dig mine produkter, så jeg kan opfylde en kontrakt du er part i og overholde en retlig forpligtelse f.eks. i henhold til bogføringsloven.

Opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og de slettes, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Når du sender os email, giver du samtidig samtykke til opbevaring af dine oplysninger i Energy Health Institutes email system, som er fortroligt for medarbejder hos Energy Health Institute. Vi videresender kun dine oplysninger, hvis du har givet os tilladelse, som f.eks. kan fremgå i en email fra dig.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af hjemmesiden (evt. geografisk placering, køn og alderssegment) videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. 

Dine oplysninger kan videregives under følgende omstændigheder: Der er indgået databehandler aftaler med databehandlere, som en garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Indsigt, ændring og indsigelse
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der behandles om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til:  mail@mariaemily.dk. Hvis du vil klage over behandlingen af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Cookies
Hjemmesiden anvender cookies til at tilpasse indhold og annoncer og til at analysere trafik. Jeg deler oplysninger om brug af hjemmesiden med mine partnere (sociale medier, annoncepartnere, analysepartnere). Mine partnere kan kombinere data med andre oplysninger, du har givet dem, eller som de har indsamlet fra dit brug af deres tjenester. Du samtykker til cookies, hvis du fortsat anvender denne hjemmeside. Ønsker du ikke cookies, er du velkommen til at slå dem fra i din browser eller ikke at anvende dette site.

Ejeroplysninger

Hjemmesiden udbydes og ejes af:
Energy Health Institute
Chr Kellersvej 9
7080 Børkop

CVR nr. 39279541

mail@mariaemily,dk
23645548

Scroll to Top