fbpx

Organixtest

Organixtesten er for dig, der ønsker at få et helhedsbillede af din krops fysiske tilstand, så du kan behandle og forebygge eventuelle ubalancer. Du får et mere klart billede af din krop, så du kan få redskaber til at optimere kroppens evne til at håndtere din dagligdag.

Testen måler på 46 forskellige markører for kroppens cellulære metabolske processer – målt på kroppens organiske syrer.

Testen kan give et svar på, hvorfor du mærker symptomer, følelsen af ikke at have det godt i egen krop, og hvilke ernæringsmæssige og metaboliske faktorer, der spiller ind i netop din krop. Dine symptomer kan fx være eksemer/allergi, immunreaktioner, mangel på energi, hovedpine /migræne, hormonelle ubalancer, inflammation, tristhed, smerter, vægtproblemer, fordøjelsesproblematikker mv. 

Organixtesten måler på:

  • Fedtforbrænding – Kan kroppen ikke omsætte fedt til energi, kan det i stedet lagre sig som fedtdepoter. Testen viser eventuelle mangler eller ubalancer i denne proces. 
  • Kulhydratomsætning – Omsætter du ikke kulhydrater tilstrækkeligt, kan du blandt andet føle enorm træthed. Testen viser,  hvilke næringsstoffer kroppen mangler til denne proces.
  • Energiomsætning – For at kroppen kan danne energi, skal den kunne optage næring fra det, du spiser. Testen viser, hvilke dele af i din energiomsætning, der kan udfordrer din evne til at optage næringsstoffer om omsætte det til energi 
  • B-vitaminmangelB-vitaminerne indgår i mange af kroppens processer (fx hormonelt, humørmæssigt, hjerte- karproblematikker mv.). Testen viser, hvilke B-vitaminer du kan være i mangel af.
  • Neurotransmittere – Nervesystemet er afgørende for kroppens stressniveau og sindstilstand. Testen viser, hvor det er vigtigt for dig at sætte ind, hvis du har ubalancer her. 
  • Afgiftningsveje – Det er vigtigt for din krop at kunne afgifte og udlede affaldsstoffer. Testen viser, om der i leverens faser (Fase I og II) er udfordringer i netop disse funktioner.
  • Oxidativ skade – Antioxidanter er vigtige for bekæmpelse og forebyggelse af sygdom, da de anvendes til at bekæmpe de frie radikaler i kroppen, som kan skade kroppens celler. Testen viser, om der er oxidativ skade og hvilke antioxidanter, din krop har brug for. 
  • Bakterieovervækst i tarmene – En mangelfuld eller dårlig fordøjelse kan give ustabil afføring, lugt mv. Testen viser, om du har en overvækst af forrådnelsesbakterier i tarmen.
  • Overvækst af svamp i tarmene – Overvækst af svamp kan skabe problematikker ifht. humøret, kløe og eksem i hud og slimhinder, cravings samt svækkelse af immunforsvaret. Testen viser om du har en overvækst af gærsvampe i din tarm .

Prøven foretages fastende ved at indsamle morgenurin. Dagen forud for prøvetagningen er det vigtigt at drikke minimalt, så urinen bliver så kondenseret som muligt. Det anbefales at drikke maksimalt 3×2,5 dl. dagen inden.  

Testen koster 2499 kr. 
Bestiller du sammen med testen et 3 måneders opfølgningsforløb, er der meget at spare 
Din pris 9750kr. (værdi: 11.500kr.) (inkl. analyse af test, skræddersyet sundhedsplan, 3×1:1 session, 12 tjek ind sessioner, ubegrænset mailsupport i 3 måneder)

Sådan bestiller du:
Når vi i samarbejdet er blevet enige om, hvilken test, der passer dig bedst, så bestiller jeg testen hos Nordic Laboratories. Du får kort efter en e-mail fra laboratoriet med link til betaling. Npr du har betalt sendes testmaterialet direkte til dig med en udførlig beskrivelse, hvordan du tager testen samt returlabel til laboratoriet.

Du sender testen til Nordic Laboratories. Dine testresultater kommer ca. 3 uger efter, hvor jeg analyserer resultatet. Vi mødes og gennemgår resultatet, din sundhedsplan og videre forløb 

Få rådgivning om hvilken test du skal vælge og bestil her

Scroll til toppen