Hvad er homeoprofylakse?

Homeoprofylakse kan anvendes til forebyggelse af børnesygdomme og rejserelaterede sygdomme. Man anvender nosoder (en streng af sygdommens væv, potenseret så sygdommen ikke længere findes i præparatet) til at udvinde den væske, som indtages på de små sukkerkugler. 

Et program sammensættes ud fra, hvilke sygdomme, man ønsker at forebygge hos sit barn. Den langvarige dækning med homeoprofylakse tager op til 5 år. 

Den kortvarige dækning (ved rejser) varer i ca. 12 måneder fra sidste indtagelse, men skal påbegyndes senest en måned før afrejse, så du er dækket ind fra start. 

Homeoprofylakse har været klinisk testet i over 200 år og har en dækningsgrad på 90,4%. De få der får en af de sygdomme, man ønsker at forebygge, har endda rapporteret om mildere forløb.  

Homeoprofylakse kom først ind i min verden, da jeg blev mor og skulle træffe en informeret beslutning om børnevaccinationsprogrammet. Til gengæld åbnedede et helt nyt univers for mig, og jeg valgte at uddanne mig som practitioner hos Dr. Isaac Golden, der står for den største del af alle kliniske studier og dokumentation idag. 

Under min uddannelse i homeoprofylakse kunne jeg genkende stort set alle symptomer ved vaccineskade. Jeg fik dem som barn og har kæmpet med dem, indtil jeg som voksen fik det renset ud af min krop. Jeg har således også uddannet mig i, hvordan vi udrenser vaccineskade hos børn.

Scroll to Top