Mød mig

Min vej ud af sygdom og tilbage til livet med redskaber, der kan hjælpe dig!

At kende kroppen og kroppens sprog kræver, at man nysgerrigt begynder at lytte til den, finder de bagvedliggende årsager til kroppens tilstand og begynder at ændre på det ved at give kroppen det, den mangler.

Holistisk behandler, Mariaemily Tværmose

ET LIV UD AF SYGDOM

Alvorlig syg fra første åndedrag
Mit liv startede med sygdom. Allerede som 7-årig havde jeg haft flere tilfælde af astmaanfald, hvor jeg måtte indlægges for at få ilt. Mine tænder var rådnet op af medicin. Jeg var tynd, jeg havde sorte, tykke rander under øjnene og jeg led af voldsomme eksemer og svamp i hud, på tunge og i hals. Min familie og jeg sagde i mangel på bedre ja til, at jeg skulle teste en ny medicin, da mine lunger havde brug for både forebyggende og akut behandling.

Behandling med medicin blev min næste lidelse
Herfra startede også et liv med konstant mellemørebetændelse, blærebetændelse, kronisk hovedpine, allergier, svamp og eksemer som gav anledning til mere binyrebarkhormon, antibiotika og diverse medicin for at holde mine symptomer nede.

Det hele arbejdede sig videre i mine celler, og jeg fik som voksen så stærke smerter i mine knæ, at jeg på trods af operation og et halvt års kompetent fysioterapi stort set ikke længere kunne passe mit aktive liv eller gå op ad trapperne til min lejlighed, uden det blev en prøvelse i at holde smerterne ud. Og jeg lærte at bide det i mig… holde ud…

Det var også på dette tidspunkt, at mit ansigt begyndte at hæve, krakelere og få voldsomme eksemudbrud. Noget begyndte altså at tyde på, at jeg havde holdt så meget sygdom inde i min krop ved at dæmpe symptomerne med medicin, at det nu ingen ende ville tage. Jeg mistede mit ellers altid gode mod og fighterevne og lagde mig i fosterstilling. Ingen kunne hjælpe længere!

Smerten blev mit vendepunkt
Trods lægernes dom om kronisk astma, diverse allergier mod dyr, natur og mad, kronisk hovedpine, kronisk brusklidelse i knæene, slidgigt, kronisk eksem og candidaovervækst smed jeg ALT… cremer, krykker, inhalatorer, allergipiller – you name it. Nu kunne det være lige meget det hele.

Her fra startede min rejse mod en sund krop uden sygdom. Jeg tog ejerskab over mit eget liv og justerede på min kost. Jeg gav kroppen den næring den manglede både i form af vitaminer, mineraler, aminosyrer, homøopati samt mindst lige så vigtigt egenomsorg, forståelse og opheling af de følelser, min krop så længe havde holdt på og holdt ud.

Den hjælp jeg manglede, tilbyder jeg dig
Jeg er selv gået sygdommenes skridt, og jeg ved derfor, hvor meget det betyder, at få hjælp til at forstå kroppens kommunikation, kende cellernes tilstand og få kendskab til, hvordan man bygger kroppen naturligt op igen og derigennem tager afsked med ubalancerne. 

Mit ønske som lægeeksamineret Healthmentor er derfor også at hjælpe flest muligt til et glad og energifyldt liv uden sygdom ved hjælp af naturens skønne ressourcer og vores egen evne til hele op i krop, sind og sjæl.

Jeg tog EJERSKAB over mit eget liv, for kun jeg kunne ændre det!

Holistisk mentor

Othomolekylær behandler/Healthmentor

Underviser & facilitator

DET SIGER MINE KLIENTER

Jeg kan anbefale MariaEmily på der varmeste. Hun er super dygtig, vidende og skarp til at spotte der hvor skoen trykker. Og så er hun fuld af gode ideer til sunde og nærende retter. Hendes nænsomme og opmærksomme måde at være på gør, at man føler sig virkelig set og hørt.
Tine
SELVSTÆNDIG ERHVERVSDRIVENDE
Jeg kan på det varmeste anbefale Mariaemily til alle, uanset behov. På aller smukkeste vis er Mariaemily i stand til at sanse dig, støtte, gribe dig på de dage, som er dumme og ikke mindst lære dig, hvor du kan finde svarene hos dig selv. Med små rolige skridt, har jeg nået de mål Mariaemily og jeg sammen satte inden mit forløb - WOW!
Anna Sophie
SYGEPLEJERSKE
Jeg er virkelig imponeret over, hvor langt jeg har rykket mig på blot 12 uger med Mariaemily som sparringspartner. Hun formår at trykke på de helt rigtige knapper hos mig, der får mig til at forstå mine mønstre og vaner og giver mig håndgribelige og selvkærlige værktøjer til, hvordan jeg kan ændre på de uhensigtsmæssige af dem.
Louise
KOMMUNIKATIONSANSVARLIG

BLIV INSPIRERET OG MOTIVERET PÅ MINE SOCIALE KANALER

Scroll to Top